lördag 23 april 2011

Det blir bättre

Har varit några riktigt kämpiga dagar nu.
Lily har ju inte gått upp i vikt som hon skulle. Pga snittet så har inte mjölkproduktionen kommit igång som den skulle och vi har nu fått börja med tillägg också.
I dag, äntligen, har hon visat tydliga tecken på hunger och att vilja amma och äta från "tuttflaskan*" mer och det har gått mycket bättre.
Inte så att hon inte velat amma innan men nu vill hon oftare, jag tar det som ett tecken på att magsäcken töjts ut lite och att hon kanske går upp i vikt nu, samt att nu tar hon "tuttflaskan" frivilligt.

Känns så underbart! Både jag och Andreas har mått mycket bättre idag och känt oss mycket lugnare. På väg åt rätt håll nu. :D
Ska till bvc igen på tisdag och väga henne och se om hon verkligen har gått upp i vikt. Har hon inte de blir det till sös och få någon behandling. Håller tummarna nu.



*"Tuttflaskan" är alltså en flaska som är utformad på ett vis som gör att sugtekniken liknar den som vid amning. Vanlig nappflaskor är mycket lättare att få ut vätskan från, det används en annan teknik, vilket gör att just amningssuget/tekniken kan bli störd och då även amningen.
"Tuttflaskan" hittades på Babyland och kostade 129:- 179:- (Tack Mamma).

2 comments:

Anonym sa...

Skönt att det bättrat sig på matfronten, du ska se att allt blir bra när ni har lärt känna varandra hela familjen. Ni är ju nybörjare allihop ;). Det kommer ett presentkort från blomsteraffären i kompensation för buketten som vissnade. :D
ha det bra
kram
mamma

Anonym sa...

Tuttflaskan kostar 179:- ;)

Skicka en kommentar