fredag 18 februari 2011

v 35 - energiknippe

Som sagt var, Ikea-turen gick riktigt bra. Inget ont någonstans dagen efter heller, lite mör i fötterna bara men det var Andreas med.
Knas, med tanke på att jag för några veckor sen fick ont av minsta lilla...
Jag klagar inte! Och nu har vi skötbord, lakan, täcke att ligga på och som ska vara i sängen sen också, plastlakan, en dramaten (ääälska ^^) hihi osv..

Igår fick jag värsta energi-knäpet. Drog med mig Andreas ut och till Skotten för att hämta ett paket, passade även på att gå en lite längre runda än vi gick förra gången. Ja jag flåsade, men ooh vad skönt det kändes :D Skuttade nästan upp för trapporna sen också hahaha.

Väl hemma så började vi så smått att packa bb-väskan (på Andreas initiativ). Har lagt ner allt som vi vet att vi inte kommer att använda innan det är dags.

Sen på kvällen fick jag för mig att jag skulle möblera om i datorrummet, det rum som vi tänk ha skötbord och Lilys säng i sen också. Och självklart fick jag för mig att göra det när Tobbe, mr Java, var här på fika, så drog ner och flyttade allt själv. Puh! Oh vad skönt det kändes när det var klart. :D Lite småsvett och dammig typ överallt, men inte vart jag trött och inte fick jag ont nånstans heller.
Efter det ställde jag mig och laga mat. ^^
Var tusan kommer all energi ifrån? Andreas blir lite orolig och säger att jag ska ta det lugnt. Det säger alla andra som jag har pratat med som själva har varit gravida, men lik förbaskat var dom likadana själv ;) hähä...

Idag ska vi bort till Coop och Jysk och inhandla kudde till vagnen, blöjor, tvättlappar, babyolja, baffostora bindor osv (min nya fina, rosa med vita prickar, dramaten ska få följa med :P). Sen är vi nog mer eller mindre helt förbereda inför nedkomst. :) Känns underbart!
Men innan dess så blir det Thaibuffé :P hihihi muuuums!

2 comments:

Amy sa...

Köp inte babyolja, köp någon bra kallpressad olja istället.

Fröken Fridh sa...

ah just de. hm tänkte inte så längt när jag gick på babyavdelningen på coop dessvärre. Får bli till nästa gång :)

Skicka en kommentar